5 Ağustos 2016

Hayatı Okumanın Bizcesi



HAYATI BİR DE BÖYLE OKUYUN

Değerli Okuyucular, 


Hayatımızda en çok yaptığımız şeylerden biridir okumak. Hele zamanımızın bilgi çağı olduğu düşünülecek olursa okumanın ne kadar önemli olduğu kendiliğinden ortaya çıkar. Ancak, hayatın çok kısa ve okunacak şeylerin de çok fazla olduğu göz önüne alınacak olursa burada zorunlu bir seçimin yapılması gerekir.



Öyleyse ne yapmalı? Aslında bunu herkesin kendisine soracağı sorular belirler. Mesela, hayatta neler başarmak istiyorum? Para mı yoksa huzur mu? Kariyer mi yoksa güzel bir aile hayatı mı? Bu dünya mı yoksa öteki dünya mı? Peki, hepsinin de elde edildiği bir dünya yok mu? Maalasef ben böyle bir dünya bilmiyorum. Birisinden kazanıldığı zaman diğerlerinden kaybediliyor genellikle.

Örneğin insanlar kariyer yapayım derken ailelerini ihmal edebiliyor ya da para kazanıyım derken huzuru elden gidebiliyor veya bu dünyayı kazanıyım derken öbür dünyayı kaybedebiliyor. Madem süreç böyle işliyor. İnsan kendisi için en önemli şey ne ise onun peşinde koşmalı ve okumalarını buna göre yapmalı.

İşte burası hayata farklı bakışların olduğu bir blog olacak. Umarım, okumalarımı birlikte yorumlar ve hayata farklı bir desen ve anlam getiririz.

İyi bloglar!

0 yorum :

Yorum Gönder